opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Verzenddozen kopen?

Moniss heeft een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen. In ons assortiment vindt u ook veel verzenddozen. Denk hierbij aan vouwdozen, postdozen, paraatdozen en brievenbusdozen. Onze verzenddozen zijn leverbaar in diverse afmetingen en met diverse sluitingen. Door uw product(en) met een verzenddoos te versturen, verkleint u de kans op beschadiging van het product aanzienlijk. Doordat onze verzenddozen in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn, kunt u de verzenddoos namelijk precies afstemmen op de afmetingen van het te verzenden product. Het product kan hierdoor bijvoorbeeld niet los bewegen in de verzenddoos, wat de kans op beschadiging verkleint. Onze specialisten hebben de beste verzenddozen voor u geselecteerd. Bekijk ons assortiment verzenddozen.

Brievenbuspost? Bespaar op kosten met een van onze verzenddozen!

Brievenbuspost is over het algemeen een stuk goedkoper dan pakketpost. Veel producten zijn niet geschikt om in een envelop te versturen, dit omdat producten vaak niet goed beschermd zijn in een envelop. Deze producten worden vaak als pakketpost verstuurd, terwijl ze eigenlijk wel gewoon door de brievenbus passen. In dit geval is een brievenbusdoos ideaal. De afmetingen van een brievenbusdoos zijn afgestemd op Nederlandse brievenbussen. Veel webshops maken gebruik van brievenbuspost. Kleding webshops gebruiken bijvoorbeeld vaak brievenbuspost voor het verzenden van kleding. Onze brievenbusdozen zijn verkrijgbaar met zijsluiting of met bovenklepsluiting.

Snel verzonden!

Verzenddozen bestellen? Bij Moniss heeft u de verzenddozen snel in huis. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur en wij sturen uw bestelling dezelfde dag nog op. Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen bij ons pand in Lelystad. In dit geval rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe artikelen en kortingsacties.

Vragen over onze verzenddozen?

Heeft u vragen over ons assortiment verzenddozen? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken via telefoonnummer 0320 - 748 700. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.