opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Herroeping/ retourneren

Wanneer u gebruik wilt maken van uw zogeheten recht op herroeping van uw order en de artikelen retour wilt zenden, geldt een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst van de goederen. U kunt dit doen zonder opgave van reden.

Modelformulier

Om het recht op herroeping uit te voeren dient u ons via email (of eventueel schriftelijk per post) op de hoogte te stellen. U kunt hiervoor gebruik maken van het hieronder aangegeven modelformulier of van het Europees modelformulier voor herroeping. Na melding aan ons via email of via het modelformulier heeft u nogmaals 14 dagen om de artikelen te verzenden.

Alle artikelen retour

Indien u alle artikelen van de order terugstuurt ontvangt u het totale orderbedrag, inclusief de eerder door u betaalde verzendkosten, retour. U betaalt dan alleen de verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen.

Deel van de artikelen retour

Indien u een deel van de artikelen van de order terugstuurt ontvangt u het betreffende artikelbedrag van ons retour. Indien u hiervoor in de plaats een nieuw artikel bestelt zullen we geen verzendkosten rekenen bij die nieuwe bestelling. De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel/ de artikelen, zijn wel voor uw eigen rekening.

Goede staat

Wij dienen de artikelen in goede staat terug te krijgen. U dient het product uitsluitend te bekijken (net als in een winkel gebeurt) en in die goede staat aan ons te retourneren. Indien er daadwerkelijk gebruik is gemaakt van het product, is er sprake van waardevermindering waarvoor u aansprakelijk bent.

Aan de retournering en terugbetaling zijn (met uitzondering dus van de verzendkosten) geen verdere kosten verbonden. De terugbetaling vindt plaats per omgaande doch uiterlijk binnen 14 dagen gerekend vanaf het moment van melding. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de artikelen retour hebben ontvangen of u heeft aangetoond te artikelen te hebben verstuurd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Modelformulier voor herroeping / Retourzending.

Aan: Thepouchcompany , Kamerling Onneslaan 6 LELYSTAD, e-mail: info@thepouchcompany.nl

Betreft herroeping/retournering order/factuur nummer ..............................

Besteld / Ontvangen op: ...................................................

Naam: ...................................................

Adres, postcode, woonplaats: ...................................................

Banknr/ IBAN nummer ...................................................

Datum: ...................................................

----------------------------------------------------------------------------------------------

zie voor Annuleren, Klachten en contact onze contactpagina, www.thepouchcompany.nl