opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden
Filters
€ 2
€ 4

Stazakken voor wijn

Stazakken zijn een uitstekende keuze voor het verpakken van wijn, sappen en andere vloeistoffen zonder koolzuur. De wijn stazak van The Pouch Company biedt veelzijdigheid en gemak, waardoor het de ideale verpakkingsoplossing is voor diverse dranken.

2 Artikelen

Praktisch schenken met een handige tap

Onze wijn stazak is voorzien van een handige tap, waarmee je de wijn moeiteloos kunt schenken zonder te morsen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in zowel huiselijke als commerciële omgevingen. Bovendien zijn de stazakken verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid wijn bij de hand hebt.

Voordelen van wijn in stazakken

Het gebruik van stazakken voor wijn biedt diverse voordelen. Zo blijft de wijn langer houtbaar. Wordt het beschermt tegen licht en is het ruimtebesparend. Bovendien zijn stazakken lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren. Hiermee bespaar je weer op transportkosten. Daarnaast zie je dat wijn in stazakken ook steeds vaker door consumenten wordt geaccepteerd. De handige schenktuit maakt het makkelijker mogelijk om mee te nemen.