opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Betalen

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de koper kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van The pouchcompany zoals deze op deze website zijn opgenomen, zie hiervoor: https://www.thepouchcompany.nl/voorwaarden/

Voor alle betalingswijzes geldt dat er voor u GEEN betaalkosten zijn.

U ontvangt na verwerking van uw order een mail met daarbij de PDF factuur.

Is uw betaling niet gelukt? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met: 0320-277 945 Ook kunt u hier het contactformulier invullen.

Betalen op factuur.

Bij een betaling op factuur hanteren we een betalingstermijn van 14 dagen en maken u er op attent dat u een betalingsverplichting aangaat bij het plaatsen van de order (door het vinkje te zetten bij de acceptatie van de algemene voorwaarden) en wij op grond daarvan een incassobureau kunnen inschakelen bij niet tijdige betaling. Bij het (regelmatig) later dan 14 dagen betalen wordt een volgende order niet meer op factuur verwerkt. Vooruitbetaling is dan gewenst.

Bij factuurbetaling kan een vooruitbetaling van 50% worden gevraagd.

Betalen met iDeal.

Betalen met iDeal is de meest gebruikte betalingswijze. Uw iDeal betaling wordt bij ons door Pay.nl verwerkt. (tussenschakel tussen uw bank en ons systeem).

Betalen met PayPal

Betalingen via PayPal zijn gemakkelijk, snel en veilig. U dient wel in het bezit te zijn van een PayPal account om geld naar ons over te kunnen maken. We berekenen de kosten die PayPal rekent NIET aan u door.

Onze account bij PayPal is paypal@daklapackgroup.com

SOFORT Banking.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Giropay.

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Giropay te willen betalen. Nadat de eigen bank is geselecteerd, wordt de consument doorgeleid naar internetbankieren van de eigen bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. De consument autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van de betaalrekening van de consument en tot slot worden consument en webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

MyBank.

Kiest de consument voor betalen via MyBank? Dan hoeft hij geen rekening- of betalingsinformatie op uw website achter te laten. Want alles verloopt rechtstreeks via de eigen en vertrouwde bankomgeving.

Afhalen.

U kunt uw pakket bij ons ophalen. Plaats uw bestelling en u krijgt een bevestiging van ons via de mail dat het gereed ligt.

U kunt vooraf betalen via iDEAL, overboeking per bank of PayPal.

Het afhaaladres is: Kamerlingh Onneslaan 6, Lelystad. (DaklaPack Europe)

Afhaaltijden: Op afspraak. U kunt vooraf betalen en bellen naar 0320-277 945 voor een afspraak.