opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Verpakkingen

Verpakkingen gezocht? Of het nu om kleine of grote aantallen gaat, voor een bedrijf of particulier, voor verpakkingen bent u aan het juiste adres bij Moniss! Wij zijn dé webshop in verpakkingsmateriaal. Behalve verpakkingsmateriaal, verkopen wij ook toebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rollen tape, dispensers en opvulmateriaal voor in dozen. U kunt ons volledige assortiment eenvoudig bekijken via het menu aan de linkerkant. Mist u een artikel? Neem telefonisch contact met ons op via 0320 - 748 700.

Verpakkingen voor uw webshop

De laatste jaren is het aantal webshops toegenomen. Steeds meer mensen beginnen vanuit huis met het verkopen van enkele producten, regelmatig groeit dit uit tot een volledige baan. Heeft u een eigen webshop en bent u op zoek naar verpakkingen voor uw producten? Op Moniss kunt u elk type verpakking vinden. Zo verkopen wij onder andere brievenbusdozen. Deze dozen zijn afgestemd op de afmeting van een Nederlandse brievenbus. Door een product met brievenbuspost in plaats van pakketpost te versturen, kunt u besparen op de verzendkosten! Bent u op zoek naar een grotere verpakking? Wij verkopen ook vouwdozen en postdozen. Deze verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Toebehoren

Behalve verpakkingen, verkopen wij ook allerlei toebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvulmateriaal voor in uw verpakkingen. Opvulmateriaal zorgt ervoor dat het te verzenden product zonder schade vervoerd kan worden. Wij verkopen zowel biologisch opvulmateriaal als recyclebare opvulchips. Soepel, schokdempend en zelfblokkerend. Bent u op zoek naar waarschuwingstape? Bijvoorbeeld om aan te geven dat er zich breekbare producten in de verpakkingen bevinden? Bij Moniss kunt u tape kopen met de tekst ‘fragile’ of ‘breekbaar’ erop.

Betaalmogelijkheden en verzendopties

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur gedaan worden, gaan dezelfde dag nog mee met de post. Ook is het mogelijk uw bestelling bij ons op te halen in Lelystad. Via iDeal kunt u uw bestelling direct makkelijk en eenvoudig afrekenen. Daarnaast is het mogelijk om vooruit te betalen (per bank) of te betalen via PayPal. Aan bedrijven bieden wij de mogelijkheid om (in overleg) achteraf te betalen op factuur.

Vragen over onze verpakkingen? Neem contact op!

Kunt u de juiste verpakking niet vinden of wilt u weten of de desbetreffende verpakking ook in een afwijkende maat leverbaar is? Onze klantenservice staat op werkdagen voor u klaar van maandag tot en met vrijdag (08.00 uur - 18.00 uur). U bereikt onze klantenservice via telefoonnummer 0320 - 748 700.