opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Kartonnen kokers

Kartonnen kokers worden gebruikt om producten te beschermen en te verpakken. Dit om belangrijke materialen beschermd te kunnen versturen. Moniss biedt een aanbod van diverse kartonnen kokers. Kartonnen kokers zijn de perfecte oplossing voor het versturen van producten!

Ronde kartonnen kokers Kartonnen kokers vierkant

Het doel van kartonnen kokers

Drukwerk beschermen en onbeschadigd op de plaats van bestemming afleveren. Dat is het doel van kartonnen kokers. Kartonnen kokers worden echter niet alleen gebruikt voor drukwerk. Ook papier, textiel en tapijt worden beschermd door de kartonnen koker. Naast de bescherming geeft het een stukje uitstraling. De kartonnen koker is milieuvriendelijker dan een metalen of kunststof koker. Daarnaast is karton een goedkoper materiaal. Moniss hanteert zeer scherpe prijzen. Hiermee bent u zeker van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Ons assortiment

Bij Moniss zijn er verschillende kartonnen kokers te verkrijgen. Onder de kartonnen kokers zijn er verschillende te onderscheiden. Alle kokers in het assortiment zijn bruin van kleur. Een neutrale kleur die altijd gebruikt kan worden. De kartonnen kokers zijn te verkrijgen in verschillende vormen. Denk hierbij aan ronde of vierkante kokers. De ronde kartonnen kokers zijn beschikbaar in verschillende maten. Dit in verschillende diameters. Ook de vierkante kartonnen kokers zijn beschikbaar in verschillende maten. 430 tot 610 mm lang.

Tevreden met Moniss!

Moniss scoort een hoog tevredenheidscijfer bij de klant. Vooral op de snelle levering scoort Moniss punten. Kwaliteit en service leveren vinden wij erg belangrijk. Op onze website kunt u de ervaringen van klanten lezen. Is er iets niet naar wens? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij proberen u vervolgens zo goed mogelijk te helpen. Ben u tevreden met ons? Laat het ons dan ook weten. U kunt een recensie achterlaten via KiyOh.

Op zoek naar kartonnen kokers?

Bent u op zoek naar kartonnen kokers? Dan bent u bij Moniss aan het juiste adres. Wanneer u een bestelling plaatst boven de €300,00, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 0320 - 748 700 . Ook kunt u mailen naar info@moniss.nl. Kartonnen kokers koopt u bij Moniss!