opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Groothandel verpakkingsmateriaal: Moniss.nl

Koop groots in, dan bent u voordeliger uit bij de groothandel in verpakkingsmateriaal

Groothandel verpakkingsmateriaal Moniss, zowel webshop als groot inkopen

Of u nu zoekt naar de perfecte maat brievenbusdoos voor het versturen van uw boeken of verpakkingsmateriaal voor de dagelijkse verzendactiviteiten; u koopt groots en voordelig in bij de groothandel in verpakkingsmateriaal: Moniss.nl. Onze verpakkingsmaterialen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Kijkt u bij het betreffende artikel in de uitgebreide beschrijving voor meer informatie. De prijzen staan inclusief en exclusief BTW vermeld, zodat u niet nog eens alles na hoeft te rekenen. Wel zo prettig, dat u weet waar u aan toe bent bij het bestellen. Hoeveel verbruikt u normaliter aan dozen, papier, folie en tape per maand?

Altijd voldoende in voorraad

Wij zien dagelijks berichten van tevreden klanten en spelen in op de eventuele vervolgwensen van iedereen die bij ons bestelt. Wij begrijpen dat u niet onverhoopt wilt moeten bestellen. Vandaar dat wij de service bieden van levering in grote aantallen, waardoor u altijd voldoende verpakkingsmateriaal in voorraad heeft. Een van de voordelen van de rechtstreekse verzending vanuit de verpakkingsmateriaal groothandel is dat het uiterst snel geleverd wordt. Over het algemeen kunt u rekenen op een leveringstermijn van 2 tot 3 werkdagen, de verpakkingsmaterialen groothandel heeft het meeste goed op voorraad.

Geen acties, bij ons heeft u altijd voordeel

Vooral wanneer u gaat voor een flinke voorraad aan groothandel verpakkingsmateriaal, geniet u van de meest scherpe prijzen. Maar bestelt u liever een kleinere voorraad, dan bent u bij ons nog steeds het voordeligst uit. Wanneer u in eerste instantie bijvoorbeeld twee dozen bestelt van materiaal via de webshop, dat u vooralsnog blijkt te bevallen, dan is het fijn dat u daarna niet ineens het volle pond hoeft te betalen. U betaalt altijd dezelfde prijs. Wat er bij de artikelen staat aangegeven, geldt dan ook als onze huidige prijzen. Wij leveren binnen Nederland, op weekdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.