opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Dozen kopen

Bent u op zoek verpakkingsmaterialen en wilt u dozen kopen? Moniss heeft een breed assortiment aan dozen van een goede kwaliteit. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen. Hierdoor is het voor u zeer aantrekkelijk om dozen te kopen bij Moniss. Onze dozen worden veelvuldig aan zowel particulieren als bedrijven verkocht. Door de goede service hebben wij een groot en vast klantenbestand opgebouwd. U kunt bij ons zowel grote of kleine bestellingen plaatsen. Bekijk hieronder ons aanbod aan dozen:

Uw betrouwbare partner bij het dozen kopen!

Doordat wij werken met een groot assortiment aan dozen, kunnen wij aan vele vragen voldoen. Daarnaast staat ons behulpzame personeel altijd voor u klaar. Mocht u twijfelen over het kopen van de geschikte doos, dan kunt u ons altijd om hulp vragen. Onze medewerkers zullen u van een persoonlijk advies op maat voorzien. Onze klanten zien ons daardoor als dé betrouwbare partner in het dozen kopen. Het kopen van dozen wordt een daverend succes bij Moniss!

Dozen kopen? Goede service en snelle levering bij Moniss!

Als u dozen wilt kopen, dan bent u bij Moniss aan het juiste adres. Onze werkwijze kenmerkt zich door de goede service en de hoge kwaliteit van de producten. De snelle levering is echter een punt waar ook zeker aandacht aan moet worden besteed. Bestelt u op werkdagen namelijk voor 15:00 uur, dan verzenden wij uw dozen dezelfde dag nog! Kortom: Wilt u dozen kopen, maak dan snel uw keuze uit ons brede assortiment. Post versturen wordt eenvoudig met de dozen van Moniss.

Voor vragen over het kopen van dozen staan wij voor u klaar!

Bij vragen over het kopen van dozen kunt u ons altijd inschakelen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Onze klantenservice te bereiken van 08:00 tot 18:00 uur op 0320 - 748 700. U kunt u ons ook een mail sturen: info@moniss.nl. Wij zullen op korte termijn een reactie geven op uw mail. Dozen kopen gaat gemakkelijk en snel bij Moniss!